2018年10月22日

September 28th Cooking--crushed jelly. 9月28日 クッキング クラッシュゼリー

We made crush jelly with Kyoho grapes. Firstly, children stirred grape jelly the spoon and added in peeled grapes and nata de coco to make their original crush jelly. They looked perfect and tasted good. Nata de coco's texture was great too.
CIMG0633.JPGCIMG0639.JPG
巨峰を使用し、クラッシュゼリーを作りました。
まずぶどうゼリーをスプーンで混ぜてその中に皮をむいた巨峰とナタデココを加えて更に混ぜて出来上がり☆見た目もバッチリ、味もバッチリでした。ナタデココの食感も良かったようです。
CIMG0642.JPG
posted by キンダー武蔵浦和園 at 14:45| Comment(0) | 日記
この記事へのコメント
コメントを書く
お名前:

メールアドレス:

ホームページアドレス:

コメント: